Lokaler til leie

27.03.2014

Skal du ha minnestund, dåpsselskap, konfirmasjon, bryllupsfest, eller kanskje 60-årsdag? Lund menighet har mange flotte, lyse lokaler til utleie til en god pris. Ta kontakt med menighetskontoret for en uformell prat i dag.
N.B.: Menighetens egen virksomhet kommer alltid foran utleie.

Gamle menighetssal:
Gamle menighetssal er en lys og fin sal for selskaper og møter. Den kan romme opptil i overkant av 100 mennesker rundt 10-mannsbord eller vesentlig flere til et møte. Den leies ut med et moderne storkjøkken og kan også leies ut med en tilstøtende peisestue og gymsal.

Peisestue:
Lund menighet har en lys og fin peisestue som ble totalrenovert i 2014. Den har til vanlig noen sittegrupper langs veggene men det kan settes inn flere bord ved behov.Nye menighetssal:
Nye menighetssal er et tilstøtende rom til kirken. det er et stort rom med kapasitet til større selskaper.

Ungdomsloft:
For mindre selskaper og samlinger kan ungdomsloftet være et utmerket sted å være. Her finner du flere sittegrupper fordelt på to rom, og et lite kjøkken. Det er også et biljardbord i lokalene. Hvorfor ikke kombinere det med aktiviteter i gymsalen?

Priseksempel:
Peisestue og kjøkken 1.800,-