Desemberkonserter i Lund kirke

05.12.2018

5., 13., 16. og 20 desember er det konserter i Lund kirke. Les programmet:

05.12. kl 1900 Konsert med klassiske studenter og samspillgrupper fra Vågsbygd Videregående skole. Kollekt til Lund menighets Barne og Ungdomsarbeid ved utgangen.

13.12. kl 2000 inviterer AvOgTil-koret i Lund Kirke med venner til desemberkonsert. I god AvOgTil-korånd blir det mye gospel, men også julesanger med annen opprinnelse. Fri entre. Kollekt ved utgangen.

16.12. kl 1900 blir det tradisjonen tro De Ni Lesninger i Lund Kirke.
Det er i år 100 år siden denne anglikanske gudstenestetradisjonen begynte i Cambridge i 1918. Gudstjenesten ble første gang overført på BBC radio i 1928. Siden har dette vært en årlig tradisjon med unntak av året 1930.
Gudstjenesten består av lesning av ni bibeltekster som peker fram mot og formidler Jesu fødsel og Guds store frelsesverk. Innimellom tekstene synges det Carols eller sanger som på ulikt vis understreker teksten og gir rom for ytterligere ettertanke.
Lund kirkekor har mangeårig tradisjon for å ha denne julegudstjenesten og markerer hundre år for den internasjonale tradisjonen i Lund Kirke.
Medvirkende: Lund Kirkekor, solister, Ian M Richards (orgel), Ben Tore Beisland (dirigent)
Fri entre. Kollekt ved utgangen.

20.12. kl 1900 Jul med «Mi Tri».
MiTri betyr "oss tre" på dialekt. MiTre er tre musikere fra Farsund og Lista som har spilt sammen på ulike arrangementer i snart 20 år. Hver for seg har de gjort mye forskjellig musikalsk. Sammen har de spilt jazz i ulike former, viser, pop og salmer. De spiller også mye selvlaget stoff og det meste av Anne Louise Kaalstads tekster er på dialekt. MiTri har gitt ut tre album. Det siste er juleplaten «Veien hjem» som kom i 2017 og består av nye sanger skrevet av Anne Louise Kaalstad og Øystein Tønnessen.

Vokal: Anne Louise Kaalstad
Piano og arrangementer: Øystein Tønnessen (bosatt på Lund)
Trompet: Sigurd Olsen

På konserten har MiTri med seg to gjestemusikere:
Bass: Alf Hagen
Perkusjon: Kjell Martin Sirnes

Velkommen til en vinterkveld med varme og ro i innspurten før julehelgen!
Billetter a kr 150 selges ved inngangen.