Frivillighetskontoret

Åpent frivillighetskontor i Lund kirke hver onsdag fra kl. 10.-13.
I april 2015 startet vi, Liv-Reidun Elgvin og Anne-Monica Eikeland et frivillighetskontor i kirken. Tanken og idéen ble skapt over en lang tid som frivillige i menigheten.
De gode samtalene vi hadde gjennom våre ulike oppgaver i menigheten førte til at vi fikk et godt vennskap og samarbeid.
Vi så at kirken hadde et stort behov for frivillige i ulike arbeidsoppgaver. Vi kjente begge på en sterk tilhørighet, og ønsket at flere kunne få muligheten til å oppleve det samme. Det å være en del av et åndelig fellesskap.
Kunne du tenke deg å være med å gjøre en forskjell og å ta del i et fellesskap ved å bli en av våre frivillige?

Ta gjerne kontakt via e-post: lundfrivillig@gmail.com eller telefon: 38196879.
Du kan også fylle inn din kontaktinformasjon i skjemaet under så vil vi ta kontakt med deg.

Uansett om du allerede er frivillig i menigheten, ønsker å bli det, eller bare vil hilse på noen trivelige mennesker så er du hjertelig velkommen inn til oss for en hyggelig prat og en kopp kaffe onsdager kl. 10-13 på stabsrommet i det hvite kontorbygget over plassen fra kirka.
Vi trenger deg!

Hilsen Liv-Reidun og Anne-Monica

Legg igjen kontaktinformasjon

Fyll ut feltene med informasjon om deg selv. De mørke feltene må fylles ut.
Fornavn:
Mellomnavn:

Etternavn:
f.dato: (dd.mm.åååå)
Adresse:
Postnr:
Poststed:
Mobil:
E-post:
Skriv inn E-post på nytt:
Ønsker du å informere oss om noe spesielt.

Givertjeneste

Vil du bli med på givertjenesten, og sikre driften? Vi er avhengige av givertjenesten for å lønne diakon, menighetspedagog, ungdomsarbeider og renholder. Pluss vedlikeholde gamle menighetssal og mye mer.
Meld deg inn her via nett, Eller hent opp skjema og lever undertegnet på kirkekontoret.