TV-aksjonen 2020


Årets TV-aksjon søndag 18. oktober går til WWFs viktige arbeid for å bekjempe plast i havet. Denne gangen blir det ikke bøsseaksjon fra Lund kirke som vanlig. Engasjer deg likevel i aksjonen. Bli digital bøssebærer. Les mer på www.blimed.no. 
Du kan også gi pengene som offer i Lund kirke søndag 18.11. kontant eller Vippsnr. 121164.

 


I år handler aksjonen om å ta vare på en fantastisk og livsnødvendig del av Guds skaperverk, havet. Vi er avhengig av et levende hav – og årets aksjon heter nettopp «et hav av muligheter». I løpet av de siste 50 årene har 36 % av livet i havet forsvunnet. 60 % av plasten i havet kommer fra land i Sørøst-Asia, og WWF ønsker å ta tak i roten av problemet ved å etablere og forbedre avfallssystemet i disse landene. Ved å gi ditt bidrag til årets TVaksjon, er du med på verdens største dugnad. Samtidig er det viktig å feie for vår egen dør. Plasten som ligger langs strendene langs kysten kommer ofte fra norske fiskerier og norske husholdninger. Dette kan vi gjøre noe med gjennom holdningsendring og bevisstgjøring i forhold til vår bruk av plast. 
 
Bli digital bøssebærer Årets TV-aksjon blir historisk. På grunn av COVID-19 kommer det ingen bøssebærere på besøk i ditt nabolag søndag 18. oktober. Derfor arrangeres TV-aksjonen NRK 2020 med digitale bøssebærere. Det betyr at innsamling skjer gjennom ulike digitale betalingsløsninger som blant annet SPLEIS og VIPPS. For å få dette til er aksjonen avhengig av at så mange som mulig registrerer seg som digitale bøssebærere og gjør en innsats for å samle inn penger i sine nettverk – enten det er i sitt private eller sitt profesjonelle nettverk. Registreringen gjøres på nettsiden blimed.no 
 
Slik blir du digital bøssebærer • Registrer deg på nettsiden www.blimed.no 
   
 
• Gjør innsamlingsbøssa di personlig • Bruk kontaktene i ditt nettverk og be dem gi sitt bidrag i din digitale innsamlingsbøsse. 
 
 
 
 
 

Tilbake