Lund menighet > Kontakt

Om oss

Lund Menighet - Om oss

Lund kirke er en arbeidskirke fra 1987 i Kristiansand. Byggverket er i mur og tre og har 600 sitteplasser. Adkomst til kirken er via Marviksveien på toppen av Lund nær Kristiansand sentrum. Det er ca 7000 "lundskråker" som sokner til vår menighet. Mange av dem møter du på gudstjenesten kl: 11 på Søndager. Gjennom hele året ønsker vi i Lund menighet å være:" Nær dagens mennesker og nær troens kilder". Velkommen til vår nettside, og velkommen til gudstjenesten!

Se stort kart

Les mer...

Lokaler til leie

Skal du ha minnestund, dåpsselskap, konfirmasjon, bryllupsfest, eller kanskje 60-årsdag? Lund menighet har mange flotte, lyse lokaler til utleie til en god pris. Ta kontakt med menighetskontoret for en uformell prat i dag.
N.B.: Menighetens egen virksomhet kommer alltid foran utleie.


Gamle menighetssal:
Gamle menighetssal er en lys og fin sal for selskaper og møter. Den kan romme opptil i overkant av 100 mennesker rundt 10-mannsbord eller vesentlig flere til et møte. Den leies ut med et moderne storkjøkken og kan også leies ut med en tilstøtende peisestue og gymsal.

Peisestue:
Lund menighet har en lys og fin peisestue som ble totalrenovert i 2014. Den har til vanlig noen sittegrupper langs veggene men det kan settes inn flere bord ved behov.Nye menighetssal:
Nye menighetssal er et tilstøtende rom til kirken. det er et stort rom med kapasitet til større selskaper.

Ungdomsloft:
For mindre selskaper og samlinger kan ungdomsloftet være et utmerket sted å være. Her finner du flere sittegrupper fordelt på to rom, og et lite kjøkken. Det er også et biljardbord i lokalene. Hvorfor ikke kombinere det med aktiviteter i gymsalen?

Priseksempel:
Peisestue og kjøkken 1.800,-
Peisestue, kjøkken og gamle menighetssal 2.500,-
Nye menighetssal og kjøkken 2.000,-

Les mer...

Kontakt

Lund menighet
Marviksveien 5, 4631 Kristiansand S
38 19 68 70
Send e-post
 Finn oss på facebook


Kontonummer: 3000.07.70104.

Finn oss

Kontaktliste