5 og 6 klasse. LYS VÅKEN

Har du lyst å bli med på noe spennende?

Vi inviterer de som går i 5. og 6. klasse til

Lys Våken handler om å være lys våken for det som skjer rundt oss, lys våken for hverandre, for Gud og for oss selv

Vi skal leke, spise god mat og utforske kirka og sist, men ikke minst, sove i kirka. Vi skal ha en refleksløype, så det er lurt å ha med seg lommelykt.

søndag spiser vi frokost sammen, før vi er med på gudstjenesten kl. 11.00. Familie og venner ønskes hjertelig velkommen til denne gudstjenesten.

NÅR: Lørdag 27.januar kl. 17 - søndag 28.januar

Pris: 150,- pr. deltaker som vipses ved inngangen. Er økonomi et hinder, ikke nøl med å ta kontakt, så order vi det.

HVEM: 5. og 6. klasse

Påmelding HER innen 19. januar. (Viktig da vi må melde inn til brannvesen i god tid antall deltakere).

PAKKELISTE: Du får dekket all mat, men du må huske å ta med deg dette:

- Lommelykt (Husk å skrive navn på)

- Toalettsaker .

- Nattøy

- Liggeunderlag , sovepose og pute.

- Varme klær til å være ute.

- Tøfler/innesko

NB! For å kunne gjennomføre arrangementet, er vi avhengig av at noen voksne kan stille opp som nattevakter og evt. være med å sette frem noe mat o.l. Dette oppgir du på påmeldingen.

MVH

Karoline wadseth Aase