Skattekista 1.klasse

Velkommen til skattekista for  1.klasse

Hei, du som går i 1.klasse!

Har du lyst til å bli med på skattekista i Lund kirke?

Vi skal fortelle noen fortellinger fra Bibelen, lage noe fint samme, leke og synge. Vi starter hver samling med å spise sammen.

Når: 25.januar, 1.februar og 8.februar.

Søndag 11.februar kl 11 deltar vi på familiegudstjenest og denne søndagen er karnevalsgudstjeneste. Da går barna en bok i gave fra menigheten.

Klokken 14.30-16.

Pris: 150 kr

Påmelding HER innen 23.januar

Barna kan bli hentet i skolegården kl 14 av oss ledere om det er ønskelig. Gi beskjed i påmeldingen! Husk også å gi beskjed til SFO. Passer det bedre å komme direkte, må barna være der kl 14.30. (Hvis det er behov, kan barnet bli igjen under tilsyn en liten stund etter kl 16).

Har du (eller besteforeldre) lyst og mulighet til å hjelpe til praktist på en eller flere samlinger (Henting å skolen, matservering, hjelp i lek og formingsaktivitet, osv.), er du/dere hjertelig velkommen til det!